М'ясорубка побутова МА-С - продукція ПАТ "полтавський автоагрегатний завод"

Україна, Київська область, Київ вул. Раєвської (Олени Стасової), 14, ТЦ "Барабашова", контейнер 10-04-107

Дата публікації: 28/08/2023 14:02 | Перевидано: 27/02/2024 13:02

Price: 280.00 UAH

Реклама

Опис

Товар, що випускається підприємством із часів СРСР. Слід зазначити, що основною продукцією цього заводу є запасні частини гальмівної системи практично всіх марок вітчизняних вантажівок, а гальма це система, що вимагає найвищої якості виготовлення кожної деталі! Вся продукція заводу регулярно проходить контроль внутрішнього ВТК та сертифікована відповідно до міжнародних стандартів якості, що і пояснює великий інтерес на продукцію з країн СНД та Прибалтики.

ПРИЗНАЧЕННЯ ПОБУТОВОЇ М'ЯСОРУБКИ МА-С


Чи збираєтеся ви приготувати котлети з м'яса чи риби, домашню ковбасу до свята Великодня чи просто Вам потрібно приготувати локшину, спагетті чи овочеве пюре Вам не обійтися без цього кухонного помічника!

ОПИС М'ЯСОРУБКИ ПОБУТОВОЇ "ПОЛТАВСЬКОЇ"


Корпус, ручка і шнек (внутрішня частина, що обертається, що подає продукти до ножа) виконані з якісного харчового сплаву алюмінію згідно з ГОСТом. Шнек з одного боку впирається в "сітку" (нерухомий ніж), з іншого боку закріплений у корпусі м'ясорубки через пластикову втулку, що виключає зайве тертя та зношування деталей від тертя один об одного. У торці шнека є різьблення для "баранчика", що фіксує ручку.

Слід зазначити, заводські умови виробництва основних ріжучих елементів м'ясорубки ножа та сітки. Ніж виконаний із високоякісної інструментальної сталі та заточений (відшліфований) для ідеального контакту із сіткою (нерухомим ножем). Сітка також виконана методом гарячого штампування з подальшим шліфуванням відповідальних площин. Саме щільне прилягання ножа до сітки забезпечує швидку та легку роботу м'ясорубки ПААЗ.

Кріплення до поверхні столу забезпечує зручна та надійна гвинтова струбцина, з гумовими накладками зверху та знизу.

М'ясорубка МА-З заводу ПААЗ поставляється в індивідуальному картонному впакуванні в ящики по 10 штук. Вага м'ясорубки 1 кг. У комплект входить м'ясорубка, інструкція з експлуатації та додаткова сітка з великими отворами.

Матеріал м'ясорубки алюміній. Перед першим використанням м'ясорубки її слід розібрати і вимити в гарячій воді, попередньо витерши сухою ганчіркою від олії. Після деталі м'ясорубки необхідно просушити та м'ясорубка готова до використання.

АДРЕСА


м. Харків, вул. Раєвської (Олени Стасової), 14, ТЦ "Барабашова", контейнер 10-04-107

ГРАФІК РОБОТИ КОМПАНІЇ


Замовлення приймаються цілодобово щодня!

Консультації можна отримати щодня з 09:00 до 21:00 за Київським часом.

099-1000-345
098-1000-345
093-1000-345


ID: 25339 99

Контактна інформація

✱ Уникайте шахрайства, розраховуйтесь приватно із рук у руки.

  Повідомлення продавцю WhatsApp чат Відвідайте сайт користувача Додайте коментар Роздрукувати Попереднє Наступне

Будь ласка поділіться з друзями:
Голосів
Результат 0 голосів

Реклама

Контакт:

  Повідомлення продавцю Відвідайте сайт користувача

QR CODE

1000m

Користувач не зареєстрований

Оголошення на карті